EmPower

Få gang i din virksomheds omsætning

0

Følgende artikel er betalt af annoncøren.

Når du starter ny virksomhed, er det vigtigste at få spredt ordet og derved få sat gang i din omsætning. Det er ikke altid lige nemt, for hvor skal du overhovedet starte? Du ved godt, hvorfor din virksomhed er guld værd, men hvordan får du overbevist andre om dette? Vi vil gerne hjælpe dig igennem en række tiltag, som kan gøre, at din virksomhed vokser.

En ny medievirkelighed

Man plejer at sige, at det er medierne, der har magten. Og det er stadig rigtigt, men i dag er det også de sociale medier, som indtager samme trone. Du må aldrig undervurdere, hvor meget omtale du kan få, hvis du promoverer dig selv rigtigt på de sociale medier. F.eks. kan du få en blogger til at promovere dit produkt på Instagram eller YouTube. Det er vigtigt, at personens følgere er din målgruppe, så produktet er relevant for seerne.

Det kan koste rigtig mange penge at få en blogger til at promovere ens produkt, og det er oftest ud fra, hvor mange følgere de har. Du kan eventuelt starte med at få nogle mindre bloggere til at promovere dit produkt. Så koster det ikke nær så meget for din virksomhed. Samtidig kan du få lært, hvordan man agerer i sådan en verden uden det store tab.

Meld dig ind i et netværk

Når du melder dig ind i et netværk, får du mulighed for at møde mennesker, som laver det samme som dig. De kan inspirere dig til at tænke anderledes, tænke større og ikke mindst til at tænke bedre. På den måde kommer du også til at handle bedre. Du kan også møde folk i dette netværk, som er interesseret i at investere i dig og din virksomhed. På den måde kommer din virksomhed altså til at vokse.

Når du skal melde dig ind i et netværk, skal du også overveje, hvilket netværk du får mest gavn af. Melder du dig f.eks. ind i Netværk Silkeborg, får du lokal erhvervskontakt med alle de andre medlemmer af netværket. Du kan også melde dig ind i nogle netværk, som er mere snævret ind på det, som du sælger. Det er alt sammen en smagssag, men du finder kun ud af, hvilket netværk der passer til dig ved at prøve.

Få anmeldelser på dit produkt

Når du har et produkt til en bestemt målgruppe, er det vigtigt, at du får prøvet produktet af på netop dem, som skal købe det. Send dem en prototype, og hør, hvad de har at sige til det. Anmeldelser af dit produkt kan give dig ny viden i, hvor der er mangler, hvor det er godt og alt det midt imellem. Du kan forbedre dit produkt markant, og det er en kæmpe fordel, når du skal ud og bede investorer om penge.

De vil højst sandsynlig høre dig, om du ved, om der er et marked for dit produkt.  Brugeranmeldelser, som direkte siger, at de gerne vil være din kunde, er sød musik for en investor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.