EmPower

Gør din virksomhed mere komplet

0

Dette indhold er sponsoreret.

En virksomhed består af meget mere end bare en direktør og nogle medarbejdere. Man kan se en god virksomhed som en stor maskine, hvor hvert lille tandhjul har en egenskab, og uden den ville maskinen ikke fungere. Dette er uhyre vigtigt at tænke på, når man enten har en virksomhed, eller man vælger at starte en ny. Mange egenskaber, man måske ikke regnede med, var vigtige, viser sig at være uundværlige, og det chokerer mange.

Alt efter hvilken virksomhed du sidder i eller på sigt kommer til at sidde i, så skal I som regel bruge mange folk til mange individuelle opgaver. Derfor er det smart at søge bredt fra starten af, så I er sikre på, at I finder de mest kvalificerede kandidater. Et godt middel til at finde de helt rigtige kandidater til de helt rigtige opgaver, i hvert fald når man snakker om softwareverdenen, er outsourcing af softwareudvikling. På den måde kan man finde unikke mennesker, som kan helt fantastiske ting.

Vi glemmer ofte de små roller

Man kan hurtigt komme til at glemme de små roller i en virksomhed, og det er så forkert som noget kunne være. De mange små roller er faktisk tit vigtigere end den ene store, og det er, fordi de små roller ofte er hele grundstenen, for at det store arbejde kan føres ud i livet. Om du gør rent, eller om du er direktør, så har det, du gør hver eneste dag, en stor betydning for, at virksomheden fungerer.

Uden rengøring ville alt blive så beskidt, at de andre ansatte skulle sørge for rengøringen. Det vil betyde mindre tid til deres arbejde og et langsommere og mindre konkurrencedygtigt produkt. Det er selvfølgelig bare et eksempel, men det viser tydeligt den dominoeffekt, som det har at fjerne en enkelt rolle fra den store maskine. Det er lige præcis derfor, vi skal sætte pris på alle roller, om du får en stor løncheck eller en lille løncheck, om dit arbejdstøj er jakkesæt eller en beskidt T-shirt. Så har det, du gør, en meget stor betydning, og det må du ikke glemme.

Som direktør eller chef kan det være fordelagtigt for dig at gøre dine ansatte opmærksomme på, at du ved, hvor vigtig deres arbejde er. På den måde ved de, at et godt stykke arbejde bliver værdsat, lige meget hvor ligegyldig de selv føler deres rolle er. Når først de har denne følelse, kommer de også konsekvent til at gøre et bedre stykke arbejde, fordi de er blevet opmærksomme på deres egen rolle og ved, at der bliver sat pris på den.

Leave A Reply

Your email address will not be published.