EmPower

Har du dit eget firma? Læs med her og få vores bedste råd

0

Dette indhold er sponsoreret

Som børn har vi vel alle forsøgt os med vores egen lille forretning, hvad enten vi solgte limonade, aflagt legetøj eller æbler stjålet fra naboens have. Det var et simpelt foretagende, men som “voksen” og i virkeligheden er det en kende mere omfattende og kompliceret at være forretningsdrivende eller erhvervsdrivende. Hvis man har sit eget firma eller sin egen virksomhed, er der nemlig et stort og høj grad styrende juridisk aspekt, som man ikke kan se bort set fra. Hertil kan en advokat være behjælpelig og hvis du går ind på www.vqa.dk, vil du finde og få advokathjælp med et stærkt præg af kompetence og engagement. I artiklen her vil du kunne læse eksempler på ting, som advokat kan hjælpe med. 

Oprettelse af firmaet 

Måske du endnu ikke er erhvervsdrivende, men ønsker at være det og derfor står foran opstarten af dit eget firma eller din egen virksomhed. I forbindelse med dette kan en advokat sammen med dig og i samråd med dig få tingene til at ske og sørge for, at du ikke lader dig kue eller blive sat tilbage i processen på grund af juridiske udfordringer. Som uddannede i love og paragraffer er advokater eksperter i at forstå netop lovgivning og den jargon, man bruger i denne sammenhæng. Samtidigt kan de også gøre netop dette indhold og dette sprog forståeligt for dig, hvilket ellers kan være svært.

God ledelse 

Hvis du driver en virksomhed og ydermere en virksomhed med andre ansatte end dig, har du brug for ledelse og i særdeleshed god ledelse. Ledelsen er en vigtig disciplin som danner rammen for og er en forudsætning for dig og dine ansatte, hvorfor din virksomhed også vil lide under eller gå til grunde uden selvsamme. I forbindelse hermed kan man blandt andet også få konkret rådgivning til personalehåndtering i form af ansættelse, konflikthåndtering og ligeså afskedigelse af ansatte. 

Administration af økonomi

Økonomi i en virksomhed er grundlæggende og essentiel for dens eksistens, og denne skal man under ingen omstændigheder negligere. Advokater kan i denne forstand ikke hjælpe med budget, regnskab og lignede og samtidigt agere revisorer, men de kan hjælpe dig på vej med at forstå de juridiske aspekter forbundet med den økonomiske administration. Dette kunne for eksempel være hvordan skatteretten har indflydelse på virksomheden og dens drift, men også mere specifikt i forbindelse med skatteplanlægning, salg af virksomheden eller generationsskifte. Hvis din virksomhed befinder sig en økonomisk problematisk situation som er forårsaget af insolvens eller konkurs, kan en advokat også være behjælpelig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.