EmPower

Husk at sætte pris dine medarbejdere

0

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Som leder er det vigtigt, at du sætter pris på dine medarbejdere. En glad medarbejder er en effektiv medarbejder. Og det kommer dig til gode. Når du forkæler dine medarbejdere, vil der naturligt opstå et andet miljø. Et miljø, hvor dine medarbejdere er glade, og hvor man hjælper hinanden. 

Der er mange grunde til, at du skal bruge et par timer samt lidt af budgettet på dine medarbejdere. Men det skal naturligvis kunne betale sig. Du skal kunne se en ændring på dine medarbejders indsats. Og du skal se, at de sætter pris på dine tiltag. 

Start med optimering af kantineområde

Et af de steder, hvor du kan starte med at sætte ind, er i madområdet. Her bruger mange medarbejdere ofte mange timer. Og det er det, der skal være med til at holde dem kørende hele dagen. 

Det kan altså betale sig at investere i en god kaffemaskine eller en frugtordning. En god kaffemaskine kan gøre en verden til forskel hos dine medarbejdere. Ligeledes kan et stykke frugt sidst på eftermiddagen være tiltrængt. Her giver du dine medarbejdere et sundt alternativ og muligheden for at holde styr på blodsukkeret. På mange arbejdspladser er der kageordninger, men indfører du en frugtordning, kan du hjælpe den sundere stil på vej. 

Har en medarbejder fødselsdag, så sørg for, at det bliver fejret. I sådanne tilfælde kan en kage være oplagt. Du kan også leje en popcornmaskine med dertilhørende popcornmix. Hvis dine medarbejdere har knoklet de sidste måneder, kan det være en ekstra tak i en sjov udformning.   

Sørg for gode personalegoder til alle 

Som medarbejder i en virksomhed føler man sig værdsat, hvis der bliver taget hånd om en. Blandt andet som ovenstående tiltag eller i form af personalegoder. Du kan med fordel vælge noget, som kan hjælpe dine medarbejdere i hverdagen. Måske en tur til tandlægen, et fitnessmedlemsskab eller lignede. 

Det er ikke nødvendigvis alle medarbejdere, som vil stille sig tilfreds med én løsning. Derfor kan der være en god idé at have et lille udvalg, så de selv kan vælge. Men husk på, at det skal give mening for økonomien og for arbejdsindsatsen. 

Slutteligt må du ikke glemme firmaarrangementer. Det er her, hvor dine medarbejdere kan komme tættere på hinanden. Og der bliver snakket om andet end arbejde. Det er med til at give et bedre miljø på arbejdspladsen. Du kan arrangere ture til tivoli eller et mindre ophold. Så længe det er et sted, der kan flytte tankerne fra arbejdspladsen. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.