EmPower

Sådan kan du reklamere effektivt for din virksomhed

0

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du går og leder efter gode og effektive reklameartikler til din virksomhed, kan du med fordel give dig i kast med muleposer med logo. Muleposer er super populære og anvendes flittigt af et utal af danskere som et alternativ til tasken eller plastikposen. De bruges altså dagligt igen og igen, hvilket giver dig og din virksomhed langvarig reklame! Derudover er muleposer billige i indkøb og miljøvenlige.

Et stort udvalg

Hos Axon Profil finder du et utroligt bredt sortiment af muleposer. Der er muleposer i et hav af forskellige modeller, størrelser og farver. Der er muleposer at finde for enhver smag! Derudover er der også muleposer i forskelligt materiale, såsom bomuld, non-woven, jute og polyester. Nogle af muleposerne består desuden også af økologisk og genanvendt materiale.

Typer af materiale

Valget af model, størrelse og farve til dine muleposer er en smagssag. Det kan dog være svært at blive klog på, hvilket materiale, som er bedst at vælge. Nedenfor kan du se en beskrivelse af de forskellige materialer og forhåbentlig blive klogere på, hvad du skal vælge.

Muleposer i bomuld

De fleste muleposer er fremstillet af bomuld, fordi det er et holdbart materiale, som velegner sig til tryk. Bomuld kommer dog i forskellige kvaliteter. En mulepose fremstillet i standardkvaliteten af bomuld vejer typisk omkring 40 gram/ m². Det er en mulepose, som ved almindeligt brug holder i adskillige måneder – hvis ikke år. Muleposer af en lavere bomuldskvalitet kan også være gode og holde i månedsvis, men disse vælges typisk, når en lav pris prioriteres. Hvis du søger en mulepose, som kan klare mere og holde længere, skal du vælge en mulepose som vejer omkring 180 gram/ m². De er lidt kraftigere og kan klare lidt tungere vægte.

Muleposer i non-woven

Materialet non-woven er et fiberstof af polypropen. De har en konsistens, som minder om noget mellem stof og papir. Det er et blødt, slidstærkt og miljøvenligt materiale, som kan forbrændes med almindelig skrald og afgiver ingen farlige stoffer, kun vand og kuldioxid. Muleposer i non-woven er utroligt billige i indkøb og egner sig især til eksempelvis goodiebags.

Muleposer i jute

Jute er et materiale, som er fremstillet af juteplantens stilke. Stoffet er groft, hvorfor det ikke egner sig til alt for fint detaljerede tryk. Muleposer i jute er et ideelt valg til dig, som ønsker en solid mulepose med et råt og upoleret udtryk.

Muleposer i polyester

Polyester er et slidstærkt materiale, som fås i forskellige tykkelser. De forskellige tykkelser betegnes som eksempelvis 210D. Det kan være et lidt indviklet system at forstå, men tommelfingerreglen er, at jo højere tallet er desto tykkere er stoffet. Materialet forekommer typisk i lidt finere modeller.

Leave A Reply

Your email address will not be published.