EmPower

Sådan klarer du dig godt på messen

0

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Har du lige startet en virksomhed op, eller trænger du til at udvide din nuværende virksomheds horisont, er det en god idé at tage på messer med din virksomhed. På messer er der rig mulighed for at finde nye kunder, kontakter, kolleger og inspiration. Derfor er det et godt sted at befinde sig for dig, der lige har startet din virksomhed op og ønsker at komme frem med dit budskab og produkt. Så er spørgsmålet bare, hvordan du klarer dig bedst muligt på messerne og hermed får mest muligt ud af dem. I denne artikel giver vi dig et par gode råd til, hvordan du opnår vellykkede messer.

En iøjnefaldende messestand

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for, at din virksomhed, og hermed også din messestand, bliver set af folk på messerne. Det bedste, du kan gøre, er at sørge for, at din messestand skiller sig ud og er så iøjnefaldende som muligt. Du kan blandt andet skabe en messestand, som folk kan interagere med. Det vil sige, at det eksempelvis er muligt at skrive på standens vægge mv.

Hvis du ikke er så kreativ, når det kommer til opbygning og design af en messestand, er det muligt at hyre professionel hjælp. Der findes flere firmaer, der ved lige præcis, hvordan de skaber en unik messestand, der afspejler din virksomhed, produkt og budskab.

Sørg for, at de husker dig

Selvom du har en iøjnefaldende messestand, som folk bemærker på messen, er det ikke sikkert, at de husker din virksomhed efterfølgende. Det er netop vigtigt, at folk husker din virksomhed efter messen, så de har muligheden for at vende tilbage til eller kontakte din virksomhed. Derfor skal du sørge for, at folk får noget med hjem, som de kan huske virksomheden på. Sørg for at have noget som bolsjer, kuglepenne, foldere, visitkort, muleposer og andre lignende sager klar med din virksomheds navn på. På den måde er du næsten sikker på, at de vil blive mindet om dig i tide og utide.

Vær godt forberedt

Inden at du tager afsted på messe, er det vigtigt, at du har forberedt dig godt hjemmefra. Det bedste, du kan gøre, når du skal forberede dig, er at øve dit svar på spørgsmål, som du kan forestille dig, at der vil blive stillet. Selvom du aldrig kan vide, hvad folk kan finde på at spørge om, er det alligevel en god idé at overveje potentielle spørgsmål og herefter forsøge at svare på dem så godt som muligt. Få eventuelt din partner, ven, kollega mv. til at lave nogle spørgsmål til dig.

Øv dig i at smalltalke

Sidst men ikke mindst anbefaler vi, at du øver dig i at smalltalke. Smalltalk er nemlig godt, når du gerne vil skabe ny relationer, kontakter og kunder. Folk sætter pris på, at du kan finde ud af tale om andet end din virksomhed, og hvad denne kan tilbyde. Overvej derfor nogle emner hjemmefra, som du kan tale om, hvis det skulle blive nødvendigt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.