EmPower

Tre gode iværksætteruddannelser

0

Kører dit iværksætterprojekt allerede på skinner, og mangler du blot de rette redskaber til at blive endnu bedre? Eller er din gode ide stadig blot på tegnebrættet, og har du brug for hjælp til at komme ud af starthullet? Så er det måske nu, at du skal et smut tilbage på skolebænken. Uddannelsesinstitutioner landet over tilbyder nemlig alt fra bacheloruddannelser til korte kurser, som kan hjælpe dig med at opbygge faglig ballast og kundskaber indenfor iværksætteri. Uddannelse ser nemlig ikke bare rigtig godt ud på CV’et. Det giver dig også nogle grundlæggende værktøjer, som du kan tage med i rygsækken, når du drager ud på dit iværksættereventyr, og som du kan bruge i de udfordringer, som du vil møde på din vej.

Læs med her og få tre forskellige bud på relevante uddannelser inden for iværksætteri.

Product Development and Innovation

Har du en pokkers god idé, men mangler den grundlæggende viden til at føre ideen ud i livet? Så er Product Development and Innovation måske noget for dig.

Denne engelsksprogede, 3-årige bacheloruddannelse giver dig en bred vifte af kundskaber inden for produktudvikling og marketing. Du lærer at udvikle koncepter og får kendskab til økonomiske aspekter i form af salg og markedsføring. Her lærer du altså håndværket helt fra bunden. Uddannelsen er en del af ingeniørlinjen på Syddansk Universitet.

Innovation og Entrepreneurship

Har du allerede en erhvervs akademisk uddannelse, men ønsker en overbygning, er Innovation og Entrepreneurship et rigtig godt bud. Denne 1 ½ -årige uddannelse giver dig en basisforståelse for markedskræfterne med særligt fokus på opstart af nye virksomheder. Den er altså skræddersyet til din indre iværksætter. Samtidig får du undervisning i lederskab, så du kan gå forrest og være et forbillede for dine, forhåbentligt mange, ansatte. Uddannelsen giver dig desuden mulighed for sideløbende at arbejde med din egen virksomhed som case og du kan endda komme i praktik hos dig selv. Det må da være enhver iværksætters drøm.

Board Governance

Er du allerede veletableret iværksætter med eget CVR-nummer og en håndfuld ansatte under dig, skal du rette blikket mod Board Governance – eller på dansk; bestyrelsesuddannelse. Her lærer du at forbedre dine egenskaber som leder blandt andet ved hjælp af personlighedstest, som skal optimere dit potentiale så du kan opnå endnu bedre resultater. Du får desuden konkrete værktøjer, som du, helt lavpraktisk, kan bruge i dit virke som bestyrelsesmedlem. Derudover vil du modtage skræddersyede råd, så du kan strukturere og forbedre dine arbejdsmetoder. Uddannelsen er opdelt i moduler af to dages varighed fordelt henover 3-4 måneder. Lyder det som noget for dig? Så klik ind på Board-governance.com og bliv meget klogere på uddannelsen.

De tre ovenstående tilbud er blot et udsnit af det store udvalg af uddannelser, der tilgodeser iværksætteri. Prøv at kortlægge dine specifikke behov og orienter dig i junglen af kurser og uddannelser, som har fokus på iværksætteri, inden du låser dig fast. Med en iværksætterorienteret uddannelse på CV’er står du endnu stærkere, ikke blot på arbejdsmarkedet, men også fagligt og personligt. Sidst, men ikke mindst giver du din virksomhed de allerbedste forudsætninger for succes. Og hvem vil ikke det?

Leave A Reply

Your email address will not be published.